Spring til indhold
Luk

Aktiviteter

1000 meter byggehegn bliver til 1000 meter Odense

Thomas B. Thriges Gade er lukket for biler, og forvandlingen af gaden er i gang. Mens der graves og bygges, støtter Fra Gade til By idéer, som kan gøre området omkring byggepladsen mere spændende, hyggeligt og fyldt med sjove overraskelser.

Der var engang en vej. Nu bygger vi en by
Vi kan ikke mødes i den nye bydel på Thomas B. Thriges Gade, før hegnet falder, så lad os bruge hegnet til at tænke, tale og blive klogere sammen, mens vi venter.

Fra Gade til by har fra 2012 og frem til 2020 afsat 20 mio. kr. til midlertidige aktiviteter. Vi støtter bl.a. udsmykning på byggehegnet og aktiviteter i projektområdet via to årlige puljer på 250.000 kr.

Byggehegnet

Eventyrstien
På hegnet langs Fisketorvet fra Overgade ned mod Bangs Boder finder du Eventyrstien. Stien fører ned til H.C. Andersen Kvarteret med H.C. Andersens Hus og Lotzes Have.

Galleri for kunst, debat og nytænkning
Vil du være med til at gøre hverdagen skønnere, og turen rundt om hegnet sjovere? Så skal du søge om støtte til et projekt til gallerihegnet.

Visionen er at involvere så mange som muligt i de nye muligheder, som byomdannelsesprocessen giver, at gøre byen attraktiv og levende på trods af byggeaktiviteterne og tage fat på det vigtige arbejde med at skabe en bydel, hvor mennesker mødes, og hvor byens liv folder sig ud i alle dets facetter. En bydel med plads til alle, som vil binde bymidten sammen og gøre Odense hel igen.

Markedspladsen
Vi arbejder på at skabe en pop-up markedsplads på vendepladsen op mod hegnet i Overgade. Her skal være plads til fx madmarkeder, fællesspisning eller lignende på udvalgte dage i sommerperioden.