Spring til indhold
Luk

Drøm dit Odense

Går du fra Vestergade mod Nørregade møder du værket ”Drøm dit Odense” af by Proxy og Teater Momentum. Værket er malet af kunstner Nicholas Dyrehauge Olsen. Odenseanske foreningers medlemmer har nedskrevet deres drømme for fremtidens Odense. Det er disse drømme, Nicholas har omsat til værket på byggehegnet.

Drøm dit Odense er desuden en egenstation i Teater Momentums kommende forestilling STEDSANS ODENSE 2018. Forestillingen er en byvandring i Odenses gader, hvor lokale odenseanere er sat kunstnerisk i scene af Momentums kunstneriske leder, kollektivet by Proxy i samarbejde med bagkvinden bag andre internationale stedsans-forestillinger, Geddy Aniksdal. 

Samarbejdet med vandreforestillingen STEDSANS er relevant, da STEDSANS er et tværkunstnerisk byudviklingsprojekt med formålet at fremme identitetsdannelsen og tilhørsforholdet, som man som odenseaner har til Odense.

”Vi har udsmykket byggehegnet med de deltagende odenseanske foreningers drømme for den nye bydel og Odense. Der er tale om en sammensmeltning af nedskrevne drømme om byens udvikling og forhåbningerne for den nye bydel,” fortæller by Proxy.

Drømmene kommer fra følgende lokale foreninger: Senior Blæserne, Fjordager Scenen, Samtalesalon for Kvinder, Danseakademi City Ballet, Spillestedet, byProxy, Grenland Friteater, Teater Momentum, Odenses Fortællere, breakdansere, rappere, parkourudøvere og borgere.